Då kör vi igång Annonsering Online

2020-05-02 11:14

Efter en tids kodande, designande och planerande lanserar vi idag Annonsering Online, en enkel tjänst för en smartare och snabbare överblick kring affiliateprogram och nätverk i Sverige.

Annonsering Online är en gratis onlinetjänst som är superenkel att använda och riktar sig främst till dig som redan jobbar med, eller funderar på att börja jobba med affiliatemarknadsföring i någon form.

Det kan vara allt från publishers, bloggare, hemsideägare, influencers eller kanske du som använder dig av video- och fotokanaler såsom Youtube eller Instagram för att sprida ditt budskap.

Tanken med Annonsering Online är att på ett enkelt sätt tillhandahålla information kring vilka affiliateprogram som finns, och vilka affiliatenätverk som betalar bäst för samarbetet med dig som marknadsförare.

 

Över 850 Affiliateprogram initialt

Vid lansering består vår katalog av över 850 affiliateprogram fördelat på sex affiliatenätverk som vi samarbetar med. Vår katalog uppdateras hundratals gånger per dag, vilket innebär att så snart ett affiliateprogram tillkommer, försvinner eller uppdateras så uppdateras vår katalog inom kort.

Våra samarbeten består för tillfället av Adrecord, Adsettings, Adtraction, Awin, TradeTracker och Webgains. Dessa kommer med tiden att utökas med ytterligare Affiliatenätverk.

Vi hoppas att du ska få användning av Annonsering Online i ditt vardagliga arbete. Och om du tycker att vår tjänst är bra så skulle vi uppskatta det om du vill rekommendera oss till andra.

På återseende!

 

Taggar:  

Annonsering Online

Skapa en bevakning och få notiser när program eller nätverk uppdateras